Nyhed

Tiësto giver stort show i Danmark

GAFFA.dk - alt om musik

AiaSound, som sidste sommer gik under navnet ØreSound, har skrevet Tiësto på årets plakat ved siden af andre store internationale og danske navne.

AiaSound finder sted på Tiøren i København fra torsdag den 11. august til og med lørdag den 13. august. Om fredagen får festivalen besøg af den hollandske dj-veteran. Det er første gang, dj’en besøger Danmark siden 2018.

Tiësto, der startede med at spille trance, men siden har kastet sig over andre elektroniske genrer, har ifølge DJ Magazine været placeret i top fem over verdens bedste dj's i to årtier. Hans musik har over to milliarder streams, og dj’en er blandt andet kendt for numre som “The Motto”, “Don’t Be Shy”, “The Business” og “Jackie Chan”. Desuden har den Grammyvindende og platinsælgende dj udgivet sange med artister som Post Malone, Selena Gomez, Coldplay, Kygo og danske Turboweekend. Tiësto er i øvrigt den eneste EDM-artist, som fyldte Danmarks nationalstadion Parken til en koncert.


Foruden det store dj-navn byder festivalen også på andre internationale navne, som i øjeblikket udgøres af Tyga (US), Steve Aoki (US) og Becky Hill (UK). 

De offentliggjorte danske artister på årets plakat er indtil videre Tobias Rahim, Ericka Jane, Artigeardit, CHEFF Records Branco, Clara, Faustix, Pauline, Donkey Sound og Hans Philip

LÆS OGSÅ: AiaSound-festivalen - tidligere ØreSound - klar med de første navne til 2022


Tidligere ØreSound skiftede navn til AiaSound i september. Festivalen drager inspiration fra store internationale festivaler som Coachella og Tomorrowland. Sensommerfestivalen er vært for over 20.000 gæster på Tiøren, når den løber af stablen fra torsdag den 11. august til og med lørdag den 13. august.

Partout- og endagsbilletter kan købes via festivalens hjemmeside.

ANNONCE