Nyhed

Avril Lavigne skriver kontrakt med Travis Barkers pladeselskab og varsler ny single

GAFFA.dk - alt om musik

Nyheden blev offentliggjort på Avril Lavignes Instagram

Den canadiske 00'er-sanger delte nyheden den 3. november, efter hun havde optrådt på Travis Barkers House of Horrors livestream, oplyser NME. Hun har også delt nyheden på sin Instagram-profil, ledsaget af en række billeder, hvor hun underskriver kontrakten og klasker kage i hovedet på Blink-182-trommeslageren.
 
Artiklen fortsætter efter opslaget
 
 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Avril Lavigne (@avrillavigne)

I Instagram-opslaget skriver hun: "Let’s fuck shit up! Har lige underskrevet kontrakt ved Travis Barkers pladeselskab DTA Records! Skal jeg udgive min første single i næste uge?" og fortsætter "Så spændt på at udgive det her nye musik."


Tilbage i februar bekræftede Avril Lavigne, at hendes syvende album var færdigt. Hun har endnu ikke udgivet noget, men nu tyder det altså på, at tiden er inde. Hun udgav sidst et album i 2019 med titlen Head Above Water og har senest samarbejdet med Willow (Will Smiths datter) på sangen "G R O W", hvor Travis Barker gæster bag trommesættet. 

Avril Lavigne skulle have turneret i Europa og Storbritannien i 2020 og 2021 men måtte aflyse grundet corona. Der er dog blevet offentliggjort en ny turné siden da, som kommer til at finde sted i 2022. Hun gæster desværre ikke Danmark. 

LÆS OGSÅ: Blink 182-trommeslager: Slå mig dog ihjel


Lyt til "G R O W" af Willow Smith, Travis Barker og Avril Lavigne lige her: 

ANNONCE