Nyhed

Britney Spears endelig på den "rigtige medicin" efter endt værgemål

GAFFA.dk - alt om musik

"Det er godt at være HER og være til stede," skriver den nyligt frigjorte verdensstjerne

Britney Spears har endnu en gang udtalt sig om sit værgemål, denne gang få uger efter, at det sluttede. Hun har brugt Instagram som platform til at dele sin glæde ved at være fri og i kontrol over sit eget liv. 

Verdensstjernens værgemål ophørte tidligere på måneden, efter at hendes far Jamie Spears i 13 år har haft fuld kontrol over hendes ejendom med en værdi på lige under 400 millioner kroner.


Artiklen fortsætter efter opslaget

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Britney Spears (@britneyspears)


I Instagram-opslaget skriver Britney: "Den der smukke, dejlige og varme fucking fuzzy følelse, når du har ventet tålmodigt i 13 år på at kunne leve dit liv, som du ønsker det, og det endelig er her! Det er helt sikkert en fornøjelse at tænde mine stearinlys! Og du bliver måske overrasket, fordi mine bønner er ret stærke, især når du er kommet på den rigtige medicin for blot en måned siden! For fanden, jeg kan faktisk bede. Det føles så godt bare at være her! Jeg er her. Takket være fraværet af læge eller værgemålsfolk. Gode Gud, mine venner – det er godt at være her og være til stede!”. Hun slutter tekststykket af med at give en tak til sig selv.

Sangeren har tidligere under sit vidneudsagn hævdet, at hendes terapeut fratog hende hendes normale medicin og gav hende lithium i stedet. Hun har senere fortalt, at dette fik hende til at "føle sig fuld".

Tidligere på måneden delte Britney en video på Instagram, hvor hun fortæller om alle de ting, hun endelig må foretage sig igen, efter at værgemålet er endt. Disse ting indebærer blandt andet, at hun endelig må have nøglerne til sin egen bil igen, købe og tænde stearinlys samt se kontanter for første gang i mange år.


Britney Spears har været umyndiggjort siden 2008, hvor hun efter en række sammenbrud kom under sin fars værgemål. Allerede i 2009 startede fans #FreeBritney-bevægelsen, der satte fokus på sangeren og hendes ulykkelige situation. Værgemålet blev officielt ophævet den 12. november 2021 på baggrund af Britney Spears' eget ønske. 

LÆS OGSÅ: Britney Spears taler ud – må køre bil og have kontanter igen

ANNONCE