Nyhed

Fugees-frontmand taber administrerende direktør på hovedet

GAFFA.dk - alt om musik

Der er tale om Range Rovers CEO Joe Eberhardt

Wyclef Jean, der er bedst kendt som en af frontfigurerne i den amerikanske hiphopgruppe Fugees, var i mandags den 15. november hovedpersonen i en mildest talt uheldig hændelse. Jean deltog i et Leadership Summit-arrangement, der blev afholdt af bilfirmaet Range Rover. Under arrangementet løfter Jean den administerende direktør for Range Rover, Joe Eberhardt, op på sine skuldre. Da Eberhardt skal ned igen, bliver han tabt og lander på hovedet. Se den uheldige hændelse i videoen nederst i artiklen. 

Firmaarrangementet, der blev afholdt i Los Angeles, havde hyret Wyclef Jean som aftenens underholdning. TMZ rapporterede senere, at Eberhardt ikke kom til skade efter sit fald, men at han forlod festen tidligt. Festen fortsatte efterfølgende uden yderligere hændelser og med en optræden af Jean.

Fugees har i mellemtiden oplyst, at de udskyder deres kommende genforeningsturné. Den indflydelsesrige gruppe, der består af Wyclef Jean, Lauryn Hill og Pras Michel, annoncerede i september, at de ville genforenes til en verdensturné i 2021 i anledningen af 25-års jubilæet for deres album The Score fra 1996. Men den 29. oktober skrev de på Instagram, at de ville omlægge tidsplanen for at sikre "de bedste chancer for, at alle byer på turnéen ville være helt åbne". Udmeldingen kom i kølvandet på iværksættelsen af nogle nye COVID-foranstaltninger.

Fugees har sagt, at når turen bliver omlagt til 2022, vil de tilføje en række nye datoer. "Med så meget spænding omkring genforeningsturnéen er vi også glade for at kunne meddele, at vi vil tilføje flere byer og datoer! Flere detaljer kommer snart sammen med nogle særlige meddelelser!," citerer NME. Turnéens nye datoer er endnu ikke blevet afsløret.

I 1987 blev The Tranzlator Crew dannet, og skiftede senere navn til Fugees, da de skrev kontrakt med pladeselskabet Columbia Records i 1993. Gruppen blev opløst i 1998, genforenet i 2004 og opløst igen i 2006. Under gendannelsen spillede de i Forum i 2005. Fugees har solgt over 20 millioner plader verden over og her skal man huske på, at gruppen kun har udgivet to album: Blunted On Reality (1994) og The Score (1996). 

LÆS OGSÅ: Fugees genforenes – tager på verdensturné

Se den uheldige hændelse mellem Wyclef Jean og Range Rovers administrerende direktør lige her: 

ANNONCE