Nyhed

Marilyn Manson anklages for at have låst kvinder inde i "slemme pigers værelse"

GAFFA.dk - alt om musik

Magasinet Rolling Stone har bragt en undersøgelse om musikeren, hvor mere end 50 nye interviews indgår

Marilyn Manson er anklaget for at have lukket kvinder inde i det, han angiveligt har kaldt "slemme pigers værelse". Et lille, lydtæt glasrum, oplyser Rolling Stone.

Dette er ikke den første anklage mod ham. Der er i øjeblikket flere retssager mod ham, der gælder nogenlunde samme sag. En tidligere assistent sagsøgte Manson i maj for seksuelt overgreb og chikane. Derudover har skuespillerinden Esmé Bianco, modellen Ashley Morgan Smithline og ekskæresten Evan Rachel Wood anklaget Manson for lignende overgreb.

Nu taler endnu flere ud, hvilket kan læses i Rolling Stone, der har lavet en undersøgelse baseret på retsdokumenter og mere end 55 nye interviews.

En af anklagerne er, at Marilyn Manson har ombygget et lille musikstudie i sit hjem til en trang isolationscelle. Dette fremføres af tidligere ansatte såvel som ekskærester. I denne har han anbragt sine tidligere kærester i timevis, fordi de ifølge ham brød med reglerne. Deres straf skulle således afsones i "bad girls' room".

"Hvis nogen er slem, kan jeg låse dem inde i det, og det er lydtæt," sagde Marilyn Manson i et interview i 2012, ifølge Rolling Stone.

En tidligere ansat bekræfter i sin version, at cellen eksisterede, men at han aldrig har set nogen blive låst inde i den.

Ashley Morgan Smithline er en af ​​de kvinder, der har sagsøgt artisten for ulovlig frihedsberøvelse og seksuelt misbrug, og hun fortæller i interviewet, at hun flere gange blev spærret inde i cellen i timevis.

"Han fik det til at lyde så fedt. Derefter fik han det til at lyde meget som en straf. Selvom jeg skreg, var der ingen, der kunne høre mig. Først kæmper du, og han nyder kampen. Jeg lærte mig selv ikke at kæmpe, fordi det gav ham, hvad han ønskede. Jeg forsvandt til et andet sted inde i mit hoved."

Marilyn Manson har selv afvist alle anklager, og indtil videre har en dommer afvist en af ​​retssagerne mod ham. I denne sagde den anonyme kvinde, at kunstneren voldtog hende og truede med at slå hende ihjel.

LÆS OGSÅ: Dommer afviser søgsmål mod Marilyn Manson

ANNONCE