Nyhed

Ny smartphone hylder gammelt arkadespil

GAFFA.dk - alt om musik

Der er en helt ny smartphone på vej til Danmark, og den lover masser af spændende oplevelser, og nogle af dem skal du låse op for som i et spil

Det er kinesiske OnePlus, der er på vej med deres helt nye OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition, der lover at give os masser af sjove oplevelser i hverdagen, med masser af referencer til det gamle klassiske spil, Pac-Man.

OnePlus har indgået et samarbejde med firmaet bag Pac-Man for at skabe den nye telefon, og i deres blog lover OnePlus, at de ikke bare har klasket et logo på mobilen, men skabt en helt ny smartphone, der indeholder elementer, du ikke har set i andre mobiler før, for at skabe en sjov smartphone.


Noget af det, der skulle gøre den nye smartphone speciel, skulle blandt andet være materialet, hvor OnePlus har brugt en speciel belægning på bagsiden af mobilen, der er selvlysende. Når mobilen lyser op, er det labyrinten fra det klassiske spil, du vil se.

OnePlus oplyser også, at de har gjort en masse ved softwaren. De har blandt andet forsøgt at gøre hele telefonen til et spil ved at tilføje spil, udfordringer og masser af unikt, og skjult, Pac-Man-indhold. En del af dette indhold skal du låse op for, inden du får adgang til det – lidt som i mange platformspil af såvel ny som gammel dato.

Mobilen er ikke kommet på markedet endnu, og OnePlus har ikke oplyst, hvornår den rammer markedet, men mon ikke den kommer tids nok til julehandlen?


Allerede nu kan du dog deltage i en konkurrence på https://pac-man.oneplus.com, med muligheden for at vinde den nye mobil. Og hvis du ikke gider være med i konkurrencen, men bare vil genopleve det gamle Pac-Man spil, så er siden absolut også et besøg værd.

LÆS OGSÅ: Microsoft på vej med en Chromebook-konkurrent

ANNONCE