Nyhed

Paul McCartney og Ringo Starr hylder George Harrison - på 20-årsdagen for hans død

GAFFA.dk - alt om musik

De to Beatles-medlemmer mindes Harrisons liv på sociale medier

Det er allerede 20 år siden, at George Harrison afgik ved døden, den 29. november 2001, efter en kamp mod kræft. Han blev 58 år. 

Både Paul McCartney og Ringo Starr har delt deres hyldester til den afdøde The Beatles-bandkammerat på 20-årsdagen. På Twitter delte McCartney et billede af sig selv og Harrison i studiet og et kort tekststykke


Artiklen fortsætter efter opslaget


Til opslaget skriver McCartney: "Svært at tro, at vi mistede George for 20 år siden. Jeg savner min ven så meget. Love Paul."

Ringo Starr gik på et andet socialt medie, nemlig Instagram, for at dele et billede af sig selv og Harrison, der ryger cigarer. Til billedet skriver Starr: "Fred og kærlighed til dig, George, jeg savner dig mand. Peace og love, Ringo”.

Artiklen fortsætter efter opslaget


 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Ringo Starr (@ringostarrmusic)

Også Harrisons enke, Olivia Harrison, har delt en hyldest på Instagram. Opslaget indeholder et psykedelisk billede af Harrisons ansigt. Til billedet er sangen "Within You Without You" tilføjet, mens der afslutningsvis står; "vi elsker dig, George", skrevet hen over billedet.


Artiklen fortsætter efter opslaget

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Olivia Harrison (@oliviaharrison)


I sidste uge blev der fundet en glemt optagelse fra 1968. Det er "kun" halvdelen af The Beatles - nemlig guitarist George Harrison og trommeslager Ringo Starr - som medvirker på båndet, der har ligget hengemt på et loft siden 1968. Læs mere om optagelsen her.

Også i sidste uge udkom den nye Disney+ dokumentar The Beatles: Get Back, der er instrueret af Ringenes Herre-instruktøren Peter Jackson. Dokumentarserien fik fire stjerner af GAFFAs anmelder, der kaldte det "et godt, men også laaaaangt indblik i en forestående skilsmisse". 

LÆS OGSÅ: Et godt, men også laaaaangt indblik i en forestående skilsmisse


ANNONCE