Nyhed

Stine Bramsen aflyser koncerter

GAFFA.dk – alt om musik

Sangeren er ikke klar med sin musik endnu, skriver hun i et Facebook-opslag

Stine Bramsen har netop aflyst de to koncerter, hun skulle have givet i næste uge på Hotel Cecil i København den 24. november og på Voxhall i Aarhus den 25. november.

I første omgang kom aflysningen fra Alphabeat-sangerinden uden grund, peger Ekstra Bladet på, men nu giver Bramsen en forklaring i et Facebook-opslag, hvor hun også beskriver, at koncerterne udskydes til foråret:

”Jeg er i fuld gang i studiet med at færdiggøre alle de fede skitser, jeg har til mit kommende album - og har måttet indse, at jeg skal bruge lidt mere tid på musikken, før jeg kan lægge al min energi i at forberede et vildt sejt og gennemført liveshow. Mine første koncerter som solist (i denne æra) er således blevet udskudt til foråret og rykket til større venues - og jeg vender tilbage med datoerne til jer snarest!” skriver Stine Bramsen på sin Facebook-side. Se hele opslaget nederst.

Koncerterne blev offentliggjort tilbage i september, hvor Stine Bramsen også kom med sit første soloudspil i tre år, nemlig singlen ”What I Want You To Do”. I den forbindelse løftede Bramsen også sløret for, at det var mange nye sange, hun ville give under koncerterne, der nu er aflyst. Hun udtalte dengang følgende i en pressemeddelelse:

”Det bliver ret grænseoverskridende at spille så mange nye sange for mit publikum, men jeg har brug for at mærke sangenes liv og at spille sammen med mit nye vilde band. Jeg trænger til at bryde mine egne vaner og ikke gøre alting så ”safe”, så nu stiller jeg mig op og spiller en masse nye sange for publikum. Hvis de holder det ud, så skal de nok få en håndfuld af dem, de kender også. Så må vi se, hvordan det går”.

LÆS OGSÅ: Danmark åbner op – Alphabeat lukker ned

ANNONCE