Nyhed

VIDEO: Iris Gold bliver forelsket i sig selv i ny musikvideo

GAFFA.dk - alt om musik

Musikvideoen er til hendes nyeste single "Lover of My Own"

Videoen til Iris Golds nyeste single "Lover of My Own" er netop landet. I musikvideoen lever Iris i en drømmeagtig rokoko-verden, der vækker mindelser om Netflixserien Bridgerton og Marie Antionette. Sangen handler om at nære kærlighed til sig selv og lytte til sine egne behov, hvilket Iris Gold tager op på et helt andet niveau i videoen, når hun forelsker sig i en bejler, der egentlig er hende selv. Du kan se videoen nederst i artiklen. 

Der ligger også et dybere budskab bag det højtbelagte lyserøde hår og strutskørt, som Iris Gold bærer i videoen. I en pressemeddelelse forklarer hun, at hun ofte har fået besked på at holde sig til et bestemt udtryk. 


”Som en sort kvindelig sanger/rapper har jeg ofte fået besked på, at jeg skulle holde mig til et bestemt visuelt udtryk, hvilket er noget møg, for vi er så meget mere end det! Jeg ser så mange artister, der bliver sat i bås, men heldigvis også nogle fantastiske artister, som er frie og eksperimenterende. Jeg er en af dem,” fortæller Iris Gold. 

"Lover of My Own" er skrevet i samarbejde med og produceret af den engelske sangskriver, musiker og producer Dave Stewart, der særligt er kendt som den ene halvdel af 80'ernes succesfulde poprockduo Eurythmics.

"Han formåede at tage det virvar, som er mit liv og få det fokuseret ned på en plade. For mig har det været godt at have en, som var ældre og har været igennem en masse ting til at hjælpe mig med at få styr på tingene og få dem ind i musikken på en ærlig måde," har Gold sagt til GAFFA om sit samarbejde med Dave Stewart.


Iris Gold var på forsiden af GAFFA tilbage i septemberudgaven. I forbindelse med dette bragte GAFFA et længere interview med sanger og sangskriveren. I interviewet fortæller hun om sin opvækst i København, forholdet til sin jamaicanske farmor, mobning, racisme og sin musikkarriere. Du kan læse hele interviewet via det nedenstående link. 

LÆS OGSÅ: IRIS GOLD-INTERVIEW: Den lange rejse op til Planet Cool

Se musikvideoen til Iris Golds nyeste single "Lover of My Own" lige her:

ANNONCE