Nyhed

Adeles nye sange får premiere i tv-special

GAFFA.dk – alt om musik

Udsendelsen bliver sendt den 14. november og vil byde på både nye og gamle numre

Allerede før Adele officielt meldte ud, at hun var på vej med et nyt album, gisnede såvel medier som fans verden over om netop dette efter, at billboards i storbyer samt på sangerens sociale medier var optaget med tallet "30" i samme farver og skrifttype.

Albummet er sat til at udkomme den 19. november, og nu er der godt nyt de mange, som har svært ved at vente. En række af de spritnye sange fra albummet 30 vil nemlig få premiere allerede den 14. november i en TV-special på CBS. Det skriver Pitchfork.


Udsendelsen, med titlen Adele One Night Only, bliver sendt fra klokken 8.30 til 10.30 ET (den østlige tidszone). Adele vil ligeledes optræde med nogle af sine klassiske numre, og så vil sangeren deltage i et interview med Oprah.

Interviewet vil omhandle historierne bag de nye sange, livet efter skilsmissen, vægttab og opdragelsen af hendes søn. Singlen ”Easy on Me” er udkommet forud for 30, og med dette nummer har Adele allerede slået rekorden for flest streams på Spotify på et døgn.

Artiklen fortsætter under videoen

30 bliver Adeles fjerde studiealbum og den første musikalske udgivelse fra hende, siden 25 udkom i november 2015. 25 gik i sin tid direkte ind som nummer 1 i både Storbritannien og USA og solgte desuden 12 gange platin i sangerens hjemland.


Albummet ligger desuden på fjerdepladsen over de bedst sælgende albums siden årtusindskiftet. Førstepladsen tilhører ligeledes den engelske sanger med udgivelsen 21 fra 2011.


LÆS OGSÅ: Årtusindets bedst solgte album fylder 10

ANNONCE