Nyhed

Danske navne nomineret til MTV European Music Awards

GAFFA.dk – alt om musik

Tessa og Drew Sycamore er begge nominerede i kategorien 'Best Nordic Act'

Det er netop offentliggjort, at Tessa og Drew Sycamore er nomineret til en pris ved musikprisshowet MTV European Music Awards. De er begge nomineret i kategorien "Best Nordic Act". Her er de to danskere nomineret side om side med Zara Larsson, Swedish House Mafia og Sigrid.

Det er Justin Bieber, der med hele otte nomineringer har mulighed for at gå hjem med flest priser til dette års MTV EMA. Han er blandt andet nomineret i kategorierne ’Best Artist’ og ’Best Pop’, og har derudover to nomineringer i ’Best Song’ med sine hits "Peaches" samt "Stay". Doja Cat og Lil Nas X følger lige efter med seks nomineringer hver. Den britiske superstar Ed Sheeran og EMA debutanterne Olivia Rodrigo og The Kid LAROI er blandt andet nomineret i kategorien ’Best Pop’.


Både Tessa og Drew Sycamore har de sidste par år virkelig skabt sig et navn på den danske musikscene. For Drew Sycamore kommer EMA-nomineringen til listen få dage efter, at hun i liveradio fik at vide, at hun nomineret til hovedprisen ved P3 Guld.

Tilbage i juni var hun på forsiden af GAFFA, og gav i den forbindelse et stort interview, hvor hun blandt andet fortæller, at hun har vidst at hun vil være musiker, siden hun var syv år gammel. Hendes bagkatalog tæller to albums, Brutal fra 2019 og Sycamore fra 2021. Begge albums har af GAFFA fået fem stjerner.


Også Tessa kan mærke opmærksomheden fra diverse prisshows. For nyligt modtog hun nemlig for andet år i træk hovedprisen ved The Voice 21-awardshowet, som fandt sted tirsdag aften den 19. oktober. Tessa har endnu ikke udgivet noget album, men har siden hun brød igennem i 2019 leveret hit efter hit som ”Ben” og "Blæstegnen”. Sidstnævnte har hun har lavet med Orgi-E.

MTV EMA bliver i år streamet live fra Budapest den 14. november. Det bliver sendt live på MTV her i Norden og kan i Danmark ses live på tv-kanalerne Paramount Network og VH1. Derudover kan showet streames på Paramount+.

Du kan selv være med til at bestemme, hvem der løber med priserne. Stem lige her.


ANNONCE