Nyhed

GAFFA-fotograf udgiver bog med koncertbilleder

GAFFA.dk – alt om musik

Peter Langwithz Smith har samlet alle sine bedste koncertfotos i en ny bog

Esbjerg-fotografen Peter Langwithz Smith, der blandt andet er tilknyttet spillestedet Tobakken og de sidste to år også har arbejdet for GAFFA, har i en ny fotobog samlet fotos fra sit virke som fotograf i sin hjemby. Det er musik, der er genstand for de fotos, der er blevet taget i 10erne og nu samles i bogen Esbjerg Rytmer – En Tiårs Rejse. Bogen indeholder, ud over fotos, også fortællinger og historier fra det liv, der har udspillet sig på de esbjergensiske musikscener, store som små. Se et lille udvalg af billederne ovenfor.

Peter Langwithz Smith skildrer i bogen sine personlige oplevelser på musikfronten i Esbjerg i tiåret 2010-2020. Bogen er delt op i genrer, og forfatterens forkærlighed for rock og blues afspejler sig i afsnittene, der også omfatter afsnit med jazz, folkemusik og rap, verdensmusik og sangskrivere. Til slut er der to små afsnit om publikum og fotografens egen færden i Esbjergs musikliv.


Journalist Kim Westphal har skrevet forordet, og han beskriver Smith således i en pressemeddelelse:

”Ingen genre er ham fremmed. Fra heavy-hovedernes kasten med hår og håndtegn over den inderlige jazz-sangerindes blide udstråling til nybegynderne ud i folkemusik og fiol ved Folk & Fæstivals børnekoncerter. Han fanger det hele og favner dem alle. De kendte og dem, der nervøst tripper på scenen for første gang.”

Bogen, som er udgivet af forlaget Kvist Kommunikation i Fredericia, udkommer den 4. november i forbindelse med en præsentation på Industrien i Esbjerg.


LÆS OGSÅ: GAFFA-skribent udsender interviewbog

ANNONCE