Nyhed

Idles udgiver ny musikvideo

GAFFA.dk – alt om musik

Videoen udgør anden del af ”The Beachland Ballroom” og byder på et anderledes visuelt udtryk end den første

Ved udgangen af september delte Idles første del af musikvideoen til nummeret ”The Beachland Ballroom”, og nu er det britiske postpunk-band klar med del to. Videoen er instrueret af gruppen selv i samarbejde med Loose.

”They could hear me scream for miles, the silence ringing for days / The wind that turns the trees, made me sway, made me sway, made me sway,” synger forsanger Joe Talbot. I tråd med teksten bevæger musikeren sig fremad med blikket rettet direkte mod seeren, mens han vakler sidelæns, frem og tilbage, som om han er fanget i stormvejr.


”The Beachland Ballroom”, som er opkaldt efter det ikoniske spillested i Ohio, vil være at finde på Idles’ kommende album, Crawler, som udkommer den 12. november.

Albummet bliver gruppens fjerde og følger op på Ultra Moon fra 2020, der blev bandets første nummer 1 på den engelske hitliste samt nummer 1 på den amerikanske Emerging Artist-liste. Udgivelsen modtog en middelgod bedømmelse på tre ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder.

Albummet behandler emner som traumer, afhængighed og tiden, der følger efter. De 14 numre er indspillet i Real World Studios nær Bath i Storbritannien under coronapandemien og er co-produceret af Kenny Beats (Vince Staples, Freddie Gibbs) og lead-guitarist Mark Bowen.


LÆS OGSÅ: Punkede spasmagere på kaostrip

I 2020 lavede GAFFA et interview med Bowen. Dengang lød det således fra musikeren:

– Vi ønsker at blive ved med at lave musik. Jeg er medlem af det bedste band i verden; sådan er det, jeg ser på tingene. Forhåbentlig er jeg stadig en del af det om 10, 20 og 30 år. Det er vores mål. Det er vigtigt, at vi bliver ved med at udfordre os selv, udfordre definitionen af, hvad Idles kan lave og opnå.


Idles er lige nu aktuelle med en nordamerikansk turné. Herefter ligger gruppen vejen forbi Europa, hvor Danmark dog ikke er på turnéplanen.

Se del to af "The Beachland Ballroom" lige her:


ANNONCE