Nyhed

Ikonisk fest med Duran Duran

GAFFA.dk - alt om musik

Singlen er fra deres femtende studiealbum Future Past, som udkommer i morgen, fredag den 22. oktober

Musikvideoen blev filmet over tre dage på det historiske Belvoir Castle i Leicestershire, England. På slottet er Duran Duran i selskab af en kæmpe forsamling af kendis-lookalikes, herunder Elton John, Lady Gaga, Stormzy, Dolly Parton og Dronningen af England. Duran Duran optræder i videoen som sig selv, samtidig med at de får også selskab af deres yngre inkarnationer. Se musikvideoen nederst i artiklen.

Videoen er instrueret af den BAFTA-vindende artist, fotograf og filminstruktør Alison Jackson, som tilføjer et humoristisk og samfundskommenterende aspekt til videoen. I en pressemeddelelse siger Jackson: ”Jeg er meget begejstret over at være blevet bedt af Duran Duran om at lave deres musikvideo – vi har skabt en ikonisk fest for deres 40-års jubilæum, hvor vi har bragt berømtheder fra både fortiden og nutiden sammen.”


Duran Durans basist John Taylor afslører, at singlen er en helt speciel sang for bandet. "Det er klart, at vi var bevidste om vores eget forestående 40-års jubilæum for at lave musik sammen, men vi ønskede, at sangens betydning blev inkluderende på den bredest mulige måde. Det var også sjovt at lave en sang med hints til tidligere Duran-hits – de er ligesom påskeæg, som fans kan finde,” forklarer han i en pressemeddelelse.

Udover musikvideoen annoncerer Duran Duran også et eksklusivt livestream-event via Dreamstage. Se traileren for livestreamen her. Livestreamen vil inkludere en live Q&A med Duran Duran, hvor de fortæller historier fra deres tid sammen som band. Eventet kræver, at man har købt en billet, som du kan erhverve dig her. Future Past bliver bandets første album siden Paper Gods fra 2015, et album, som blandt andre havde Jonas Bjerre fra Mew med som gæst.

LÆS OGSÅ: Duran Duran annoncerer album – se ny musikvideo skabt af AI


Se musikvideoen til Duran Durans nye single "Anniversary" her: 

ANNONCE