Nyhed

Johnny Marr annoncerer kommende dobbeltalbum og livestream

GAFFA.dk - alt om musik

I forbindelse med det kommende album annoncerer The Smiths-guitaristen en eksklusiv livestream: Live At The Crazy Face Factory

Johnny Marr har netop annonceret detaljerne for sit kommende dobbeltalbum Fever Dreams Pts 1-4. Den samlede kollektion udkommer den 25. februar 2022, mens den første fjerdedel af albummet, Fever Dreams Pt 1, allerede udkommer på fredag den 15. oktober 2021. 

Marr har udgivet den første single fra albummet, "Spirit, Power and Soul", som har elektronisk-soul lyd. Se musikvideoen til singlen nederst i artiklen. 


Johnny Marr forklarer, at Fever Dreams Pts 1-4 indebærer et stort og nyt "vocabular af lyd", som han har arbejdet på i flere år.

"Der er et sæt af indflydelser og en meget bred lyd, som jeg har udviklet - faktisk siden jeg forlod The Smiths indtil nu, og jeg kan høre det på den her plade," siger Marr. 

Samtidig har The Smiths-guitaristen annonceret en ny livestream med titlen Live At The Crazy Face Factory. Livestreamen har præmiere den 10. november 2021 og er gyldig indtil den 14. november. Livestreamen inviterer Marrs fans ind i det studie, hvor han har indspillet sit kommende album. Derudover vil Marr diskutere den kreative sangskrivningsproces, han har været igennem.


Ved at forudbestille Fever Dreams Pts 1-4 vil fans få adgang til et eksklusivt pre-sale, hvor billetter til livestreamen kan købes for en speciel pris. Det officielle billetsalg til livestreamen begynder den 20. oktober 2021. Køb billetter lige her. 

Tracklisten til Johnny Marrs Fever Dreams Pts 1-4:

1. Spirit Power & Soul
2. Receiver
3. All These Days
4. Ariel
5. Lightning People
6. Hideaway Girl
7. Sensory Street
8. Tenement Time
9. The Speed of Love
10. Night and Day
11. Counter-Clock World
12. Rubicon
13. God’s Gift
14. Ghoster
15. The Whirl
16. Human


Fever Dreams Pts 1-4 er Johnny Marrs fjerde soloalbum og efterfølger Call The Comet, der udkom tilbage i 2018. GAFFAs anmelder gav 2018-albummet fem stjerner og skrev, at "Call the Comet, uden diskussion, er hans stærkeste samling numre i eget navn".

Johnny Marr gav også en solo-performance på Roskilde Festival tilbage i 2019, som ligeså fik fem ud af seks stjerner. GAFFAs anmelder skrev, "At se Marr med sin guitar er som at overvære en symbiotisk romance".

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Stærkt udspil fra den stille Smith

Se musikvideoen til "Spirit, Power and Soul" lige her:

ANNONCE