Nyhed

Jonah Blacksmith på stor turné

GAFFA.dk – alt om musik

Gruppen ser frem til at give deres fans en koncertoplevelse, der rækker ud over det sædvanlige

Den 30. marts 2022 indtager syvmandsensemblet Jonah Blacksmith Store Vega i København som del af deres forårsturné, som også besøger blandt andet Rønne og Struer.

Brødrene Simon og Thomas Alstrup og resten af bandet er i skrivende stund i fuld gang med deres Brothers-turné, som blev indledt i Aalborg i sidste uge og kulminerer ved en udsolgt koncert i Nykøbing Mors den 6. november. 


Folk-rockgruppen udgav deres tredje og seneste studiealbum Brothers i oktober 2020, som blandt andet indeholdt singlerne ”Monster”, ”Honey” og ”Dreams”, som alle har fået deres del af spilletid i radioen. Albummet modtog fire ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder.

Orkesterets musik er fokuseret omkring livstemaer, hvor der ofte er fokus på det nære, kærligheden og frygten for at miste den, som det også er tilfældet på den nye single ”House on Fire”. Til den kommende københavnske koncert kan fans se frem til såvel nye som gamle hits.

”Med hele bandet i ryggen kommer koncerterne til marts til at byde på både nyt og ældre materiale. Og mon ikke der bliver plads til en overraskelse eller to. Vi vil med sikkerhed lægge os i selen for at give vores kære publikum en fuldtonet koncertoplevelse, der – sagt i al nordvestjysk beskedenhed – kommer til at række langt ud over det sædvanlige,” udtaler Thomas Alstrup.


LÆS OGSÅ: Varm balance på slap line

Sidst GAFFA anmeldte Jonah Blacksmith, dengang på Posten i Odense, modtog gruppen flotte fem ud af seks stjerner. "Poppede folk-rock-ambolte kan næppe falde tungere, når tekstbogseksemplet på den fremragende koncertoplevelse leveres af Jonah Blacksmith," lød det dengang fra GAFFAs anmelder.

Jonah Blacksmith har rødder i Thy og består udover brødrene Thomas (bas og banjo) og Simon Alstrup (vokal, guitar) af Lasse Alstrup (tangenter, mandolin), Søren Bigum (guitar- pedal-steel), Jon Kjeldsen (tangenter, banjo), Søren Poulsen (trommer) og Thor Kortegaard (trommer).


Gruppen blev dannet i 2011 og udgav debutalbummet Northern Trail i 2014. 

Billetsalget til koncerten i Store Vega starter i dag, og billetter kan købes via vega.dk og Ticketmaster.

Kom i stemning med "House On Fire" her:

ANNONCE