Nyhed

Limp Bizkit klar med nyt album

GAFFA - alt om musik

Første album i ti år udkommer på Halloween søndag den 31. oktober

Tidligere på måneden meldte Limp Bizkit deres ankomst til næste års Smukfest, hvor de vil give koncert den 3. august 2022. Og nu er det så annonceret, at gruppens nye album udkommer nu på søndag. Still Sucks bliver Fred Durst og kompagnis første nye materiale siden den enkeltstående skæring "Endless Slaughter" fra 2011.

Det er hele ti år siden, det amerikanske band sidst var aktuel med et helt album. Det var albummet Gold Cobra fra 2011 – ifølge GAFFA anmelder et tilforladeligt throwback til bandets storhedstid små ti år tidligere:

"De, der skulle have mod på en tur i en tidsmaskine, som bevæger sig ti år bagud til en periode, hvor rap og nu-metallens udløbsdato endnu ikke var passeret, og bølgen fortsat kunne præstere enkelte friske idéer, kunne passende nok tage en tur med Limp Bizkits guldkobra", skrev Keld Rud dengang i sin trestjernede anmeldelse.

Tidligere på ugen offentliggjorde Limp Bizkit omslaget til det kommende album, og i sidste måned udsendte den en singleforløber i skikkelse af sangen "Dad Vibes", som kan høres lige her:

I 2022, hvor Limp Bizkit altså lægger vejen forbi Jylland, kan de fejre 25 års jubilæum for deres debutalbum, Three Dollar Bill, Y'all$ fra 1997. Albummet indeholdt blandt andet singlen "Counterfeit" og gruppens version af George Michael-hittet "Faith" og indstiftede den særlige sound, som skulle sikre gruppen massiv succes i nogle år omkring årtusindskiftet.

LÆS OGSÅ: Smukfest klar med tre nye navne

 

 

ANNONCE