Nyhed

Tessas triumftog: Banker alle af banen for andet år i træk

GAFFA.dk – alt om musik

Tessa kan sætte endnu en statuette op på trofæhylden. For andet år i træk napper hun hovedprisen til The Voice '21 Radio Awards.
 

Cremen af dansk musik var tirsdag aften samlet til uddelingen af The Voice '21 Radio Awards på Bremen Teater i hjertet af København.

Showet gik over i historien for rapstjernen Tessa.

For andet år i træk hjemtog den speedrappende rimsmed hovedprisen, The Voice Prisen, og den kan hun takke lytterne for. Det er suverænt lytterne, der vælger vinderne.


Tessa var oppe mod blandt andre den femdobbelte vinder af The Voice Prisen, Christopher, som ellers også har været vant til at tage turen op på podiet. Men for andet år i træk tilfalder æren altså Tessa.

Der var også fornem hæder til tv-værten Sofie Linde. Hun blev kåret som Årets Forbillede.

Foruden hovedprisen blev der også uddelt flere musikalske priser.


Prisen Årets Streamingartist gik til Andreas Odbjerg, som har indtaget æteren med hits som "Føler mig selv 100" og "I morgen er der også en dag".

Andreas Odbjerg snuppede prisen foran blandt andre den danske verdensstjerne Mø, rapperen Branco og den fremadstormende sangerinde Drew Sycamore.

Titlen som Årets Producer kunne Emil Kruse bryste sig af, og foruden de etablerede artister var der også en statuette til den unge rapper Gobs.


Han er nemlig ifølge The Voices lyttere Årets Nye Artist.

/ritzau/

LÆS OGSÅ: De to nominerede til P3-Prisen er på plads – og de breakede nyheden til hinanden


ANNONCE