Nyhed

Sofie Lindes X Factor-vikar er fundet

GAFFA.dk – Alt om musik

Sofie Lindes nylige fødsel betyder, at hun ikke vil være med, når X Factors liveshows begynder på fredag. Derimod vil hendes mand Joakim Ingversen agere stand-in-vært på showet.

Den 28-årige Sofie Linde og 30-årige Joakim Ingversen kunne i lørdags byde deres nye datter Trine velkommen til verden. “Hun skal hedde Trine,” fortalte Linde i Mads & Monopolet på DR P4 i oktober, “Jeg har aldrig mødt nogen tarvelige, der hed Trine.”

Partnere i livet, partnere i hjemmet – partnere på jobbet. Når Sofie Linde bliver hjemme med den lille ny den kommende fredag, bliver det altså uden sin anden halvdel, der i stedet agerer stand-in på tv-showet X Factor. “Sofie og jeg går gennem ild, vand og konfetti sammen, så det er helt naturligt, at det er mig, der på fredag tager kjolen på og er vikar for min hustru,” fortæller Joakim i en pressemeddelelse. 

LÆS OGSÅ: Sofie Linde om sit liv med musik: Trille var lyden af min barndom

Parret blev gift kort før jul i 2017 – på rådhuset, og ifølge Linde var det mest på et pragmatisk grundlag: “Planen er jo stadig at holde et stort bryllup, men når man sætter et barn i verden, er man nødt til at speede nogle af de der praktiske processer op for ligesom at sike, at in case jeg dør, at Joakim så har ret til at passe det barn. 7-9-13.”

 

Og så kom Trine


Et opslag delt af S O F I E L I N D E (@sofielinde1) den


ANNONCE