Nyhed

Trentemøller giver sjælden dansk koncert

GAFFA – alt om musik

Den singleaktuelle komponist og producer lægger vejen forbi Den Grå Hal 1. april 2022

Det er efterhånden 15 år siden, Anders Trentemøller bragede igennem med debutalbummet The Last Resort. Siden er det blevet til en succesfuld karriere for den nu 49-årige komponist, som foruden egne album og en lang række remixes af kendte, udenlandske kunstnere har leveret musik til store danske filmproduktioner som Thomas Vinterbergs Festen og Søren Kragh-Jacobsens Det som ingen ved

Tidligere på måneden annoncerede Trentemøller så sit første album i to år – foruden koncerter i en række europæiske byer i foråret 2022. Og nu forlyder det så, at turnéen også vil inkludere en enkelt dansk koncert – den første koncert herhjemme siden 2017.


Det bliver Den Grå Hal på Christiania i København, som kommer til at danne ramme om Trentemøllers danske koncertcomeback, der finder sted den 1. april 2022. Billetterne sættes til salg via Billetlugen den 22. oktober 2021. Det kommende album får titlen Memoria, og Trentemøller har allerede sluppet to singler derfra, senest "All Too Soon", som kan høre lige her:

Sidst Trentemøller var albumaktuel, var med udspillet Obverse i 2019. Det var en udgivelse, som blev lavet med en bevidst strategi om at udforske studiets muligheder og lave musik, som ikke nødvendigvis skulle spille live. Sidst, Trentemøller var på en decideret turné, var således i kølvandet på Fixion fra 2017, hvor GAFFAs udsendte anmeldte koncerten på dét års Wonderfestival.


"Det var endnu en perfekt koncert fra et band, der udstråler harmoni og formidabelt musikerskab. Og i Anders Trentemøller har en komponist og arrangør, som doserer musikken helt formidabelt", skrev Torben Holleufer og uddelte de maksimale seks stjerner.   

På den kommende turné besøger Trentemøller - foruden København - Berlin, Leipzig, Prag, Krakow, Warsawa, Amsterdam, Nijmegen, Maastricht, Lausanne, Zurich, Paris, London, Antwerp, Tourcoing, Milano, Nimes, Barcelona, Stockholm, Gøteborg og Olso. 

LÆS OGSÅ: Trentemøller udgiver ny single – og løfter sløret for turnébyer | GAFFA.dk


 

ANNONCE