Nyhed

VIDEOPREMIERE: Kajsa Vala i akustiske efterårstoner

GAFFA.dk – alt om musik

Danske Kajsa Vala udgiver single med smuk video fra kommende album

Kajsa Vala har været at finde på den danske musikscene i efterhånden nogle år og har med sin americanalyd virkelig gjort sig bemærket som navn. I sommer spillede hun til GAFFA På Græs, og nu er hun igen på vej ud for at spille. I forbindelse med sit kommende album Are We Out of The Woods? drager Kajsa Vala på turné i starten af det nye år. Hør nu singlen med samme navn som det kommende album, ”Are We Out of The Woods?” i en smuk akustisk version.

I videoen til ”Are We Out of The Woods” møder vi en guitarspillende Kajsa Vala. Lyset er ambient, og der er en rar stemning både i det studielignende lokale, og i Kajsa Valas vokal. Den rockede lyd fra elguitaren står i flot kontrast til det langsomme tempo og den selvsikre americana- og rootsinspirerede stemme Vala besidder. Se videoen nederst i artiklen.


Den kommende turné vil være en eksklusiv præsentation af Kajsa Valas kommende album Are We Out of The Woods?, som udkommer i februar 2022. Her tager Vala sit tæt sammenspillende fem personers band med som vanligt. Albummet har været to år undervejs og indeholder blandt andet radiosinglerne ”One Drop” og ”Regrets”, samt duetten ”Other People”, med Silas Bjerregaard.

Kajsa Valas bagkatalog tæller to albums, Kajsa Vala fra 2016, og Tomorrow Is Not Lost fra 2018, samt de føromtalte singler. Hun har desuden været på turné med Psyched Up Janis på deres semiakutiske tour tilbage i 2019.

Næste år kan Kajsa Vala og albummet Are We Out of The Woods opleves til følgende koncerter:


26. januar 2022 – Hotel Cecil, København

27. januar 2022 – Posten, Odense

28. januar 2022 – STUBhuset, Støvring


5. februar 2022 – Musikhuset, Aarhus

LÆS OGSÅ: Dansk americana-talent med velsyngende band


ANNONCE