Nyhed

Bremer/McCoy giver koncert i stilfulde omgivelser

GAFFA.dk – alt om musik

Duoen har desuden et album på vej, der udkommer til oktober 

Den anmelderroste og prisvindende danske duo Bremer/McCoy giver til december koncert i det smukke, gamle Radiohus på Frederiksberg. Duoen annoncerede for nyligt at deres femte album, Natten, som udkommer den 29. oktober.

Morten McCoy og Jonathan Bremer startede med at lave musik sammen i 2012, mens de stadig gik i skole. De startede med at lave dub-musik, men et lille årti senere er det en helt særlig atmosfærisk jazz, som duoen står for. Med McCoy på klaver og Bremer på bas indspiller de deres musik direkte på bånd, og når musikken fremføres live, rejser duoen rundt med deres helt eget lydsystem: et mix af improvisation og perfektion.

Det kommende album Natten er Ifølge Bremer/McCoy inspireret af den tid på døgnet, hvor der er mest ro og tid til refleksion. Det er også der, hvor stjernebilledet viser sig, og distraktionerne forsvinder:

”Det er klart vores mest kosmiske album. Men for at space ud skal du vide, hvor du kommer fra. Så der er et spænd mellem numre, hvor man kan høre alt, hvad der foregår, til numre, som tager os længere ud end nogensinde før,” udtaler Morten McCoy om det kommende album i en pressemeddelelse.

Sidste album fra duoens hånd, Utopia fra 2019, fik af GAFFA seks stjerner, og følgende blev blandt andet skrevet om det af GAFFAs anmelder: ”Duoens musik, der befinder sig et sted midt imellem den minimalistiske, moderne form for loungejazz og den mere drømmende, neoklassiske musik er eminent, på én gang enkel og dybt nuanceret i melodi og klangflade.”

Tilbage i juli måned spillede Bremer/McCoy to gange udsolgte koncerter i DR Koncerthuset, hvilket var deres største danske koncerter hidtil. Jazzduoen forsøger sig også internationalt i takt med, at de har underskrevet en amerikansk pladekontrakt med David Byrnes pladeselskab Luaka Bop. De har også spillet koncerter i det meste af Europa.

Koncerten i Radiohuset finder sted den 19. december, og billetter kan købes lige her, fra fredag den 1. oktober kl 10.00. 

LÆS OGSÅ: Seksstjernede Bremer/McCoy annoncerer nyt album – hør single

Varm op til koncerten med Bremer/McCoys nyeste single "Natten", fra det kommende album med samme navn herunder:

ANNONCE