Nyhed

Dommer afviser søgsmål mod Marilyn Manson

GAFFA.dk – alt om musik

Der er tre andre anklager mod Manson om seksuelle overgreb lige nu

En anonym kvinde, der blot siger, hun er en tidligere kæreste, har fået afvist sit søgsmål, som lyder på, at chokrockeren Marilyn Manson har voldtaget hende og truet med at slå hende ihjel. Hun har nu 20 dage til at ændre søgsmålet med for eksempel flere detaljer, skriver Pitchfork.

Kvinden står dog ikke alene med sådanne beskyldninger mod den kontroversielle sanger. Der er lige nu tre andre søgsmål mod ham, der går på meget af det samme, som den tidligere kæreste hævder er sket. En tidligere assistent sagsøgte i maj Manson for seksuelle overgreb og chikane. Listen af kritikere tæller også skuespiller Esmé Bianco, model Ashley Morgan Smithline og Evan Rachel Wood, der alle har anklaget Manson for lignende overgreb.


LÆS OGSÅ: Nye overgrebsanklager mod Manson: "Verdens værste monster"

Marilyn Manson har i denne måned nægtet sig skyldig i alle søgsmål i retten i New Hampshire. Alle disse sager på skulderen har dog ikke holdt Manson tilbage. Han er lige nu aktuel på Kanye Wests nye album, Donda, hvor han medvirker på nummeret "Jail, Pt. 2". Noget, der har fået en del kritik, blandt andet af The Independents anmelder Rosin O’Connor, der gav Donda nul stjerner, simpelthen fordi der er kontroversielle gæstestjerner på albummet som Marilyn Manson og DaBaby, der ligeledes kan høres på sangen "Jail, Pt. 2".

LÆS OGSÅ:
Kanye Wests album får 0 stjerner – baseret på kontroversielle gæsteartister

ANNONCE