Nyhed

Hiphop-legende til Danmark

GAFFA - alt om musik

Wu-Tang Clan-grundlæggeren GZA kommer til København til marts

Sidste år var det 25 år siden, den legendariske hiphop-producer GZA udgav kultalbummet Liquid Swords – en regulær klassiker, hvor alle GZAs kolleger fra Wu-Tang Clan i øvrigt medvirkede. Grundet COVID-19 måtte veteranen dog i første omgang udskyde den planlagte jubilæumsturné for albummet.

Men nu skulle den være god nok: GZA besøger Pumpehuset  i København den 18. marts 2022. DJ Typhoon står for opvarmningen, og billetterne sættes til salg den 2. september 2021 klokken 10. GZA var også forbi Pumpehuset i 2019, hvor han gav to koncerter. Den første var udsolgt, den anden ganske tæt på. 


I 2022 er det 30 år siden, GZA og makkere grundlagde det i dag legendariske hiphop-kollektiv Wu-Tang Clan. Debutalbummet Enter the Wu-Tang (36 Chambers) udkom året efter, i 1993. I dag arbejder GZA for at styrke interessen for det naturvidenskabelige felt blandt elever på diverske skoler hjemme i New York.

GZA er også aktuel på Netflix med serien Liquid Science, hvor den i dag 55-årige rapper og producer rejser jorden rundt og mødes med forskellige forskere for at diskutere, hvordan moderne videnskab har ændret vores liv.

LÆS OGSÅ: Den amerikanske regering sælger milliondyrt Wu-Tang Clan-album


Varm op med "Liquid Swords":

ANNONCE