Nyhed

Nordic Noise Festival klar med 10 års jubilæumsprogram

GAFFA.dk – alt om musik

Næste år er det 10 år siden, første Nordic Noise festival fandt sted. Nu er metalfestivalen klar med programmet for 2022.

Med det tyske heavy metal-band Blind Guardian øverst på plakaten, et band der senest i 2016 imponerende med en velbesøgt koncert på Copenhell, præsenterer Nordic Noise programmet i anledning af 10-års jubilæet for festivalen i 2022.

Programmet rummer ud over Blind Guardian følgende navne: Soilwork, Liv Sin, Electric Boys, Kickin Valentina, Konkhra, Detest, Thorium, Tygers of Pan Tang, Manticora og Artillery.


Nordic Noise finder sted 6.-7. maj 2022 i Amager Bio, men festen kickstartes allerede den 5. maj med en koncert på det københavnske spillested High Voltage. Her vil publikum med early-bird-billetter have adgang. Her vil svenske Battering Ram, samt danske Ethereal Kingdoms og Arsenic Addict varme op til festivalen.

Manden bag Nordic Noise, Micheal H. Andersen, udtaler følgende om jubilæet i en pressemeddelelse:

”10 år er gået hurtigt, selvom det har været noget af en rutsjetur at finde den musikalske form og det rigtige sted at afholde Nordic Noise. Det lykkedes for alvor for os i 2019 i Amager Bio med blandt andet Candlemass og Night Fight Orchestra på plakaten, og så kom corona…”


Det har metalfestivalen dog ikke ladet sig skræmme af, de er tilbage til foråret:

”Vi har ikke givet op eller lagt os ned de sidste to år, og derfor står Nordic Noise stærkere end nogensinde, og mit hold og jeg er mega stolte af det program, vi har fået banket sammen for 2022,” fortæller Michael H. Andersen i en pressemeddelelse.

Der arbejdes desuden på at brygge en speciel Nordic Noise 10-års jubilæums øl samt en hyldestsang til anledningen.


Billetter til Nordic Noise er allerede i gang, og der er sat 666 early-bird billetter til salg til 666 kr, som også giver adgang til koncerten den 5. maj 2022. Billetter kan købes lige her.  

LÆS OGSÅ: Himmelhøj glæde og kvalitet på Nordic Noise

Varm op til festivalen med hovednavnet Blind Guardians største hit "The Bard's Song" fra 1992 herunder: 

 

ANNONCE