Nyhed

Rock-festivalen Cannonball viderefører fuldt lineup til udskudt dato

GAFFA.dk – alt om musik

Én-dags rock-festivalen i Næstved, Cannonball, tager det komplette program med videre til 2022

"Fuldfed rock, fadølsfest og frihed". Sådan skriver festivalen, der skulle have fundet sted den 4. september 2021. Cannonball-festivalen, der oprindeligt blev aflyst få dage inden afholdelsen, ifølge arrangørerne grundet usikkerhed omkring coronasituationen, offentliggør nu, at festivalen er blevet udskudt til den 21. maj 2022. Festivalen offentliggør også, at det fulde musikalske lineup fra 2021-programmet, bestående af blandt andre D-A-D, Kellermensch og The Sandmen, følger med ind i det nye år.

Artiklen fortsætter under opslaget


 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Cannonball Festival (@cannonball_festival)

Festivalen forklarer i en pressemeddelelse, at de er postive og ser frem til 2022. ”Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er ærgerlige over at have måttet rykke til 2022 – men hvis Cannonball skal blive en oplevelsesmæssig succes for alle involverede parter, er det nu engang den løsning, som fungerer, og som vi kan stå ved. Herfra kigger vi fremad og siger tak til alle, som har holdt fast i billetten indtil nu, vi kan roligt sige videre, at programmet er intakt – og at vi er back on track...”


Cannnonball-festivalen er nu sat til at skullle afholdes i Rådmandshaven i Næstved by. Ud over at byde på rockmusik vil der også være et større sortiment af øl, drikkevarer og streetfood samt visuel kunst og udstillinger af 60’er- og 70’er-biler.

De tre mænd bag festivalen, Michael H. Andersen, Frederik Schnoor og Erling Daell, vil gerne bringe både lokale- og landsdækkende rockfans til Næstved. Daell forklarer: ”Vores mål er først og fremmest at skabe et fokuseret, nyt event for rockgenren – som vi selv og et publikum vil elske at besøge år efter år. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at Cannonball 2022 bliver mindeværdig og velafviklet – og håber, at et rocksultent publikum vil støtte op." 

Billetsalget til Cannonball er åbent, og du kan købe din billet lige her.


Selvom arrangørerne var usikre på coronasituationen i slutningen af august, blev der afholdt flere festivaler i Danmark i weekenden 3.-4. september, blandt andre Tilbage til Live på Refshaleøen, hvor 15.000 personer var samlet til blandt andre D-A-D, der også skulle have spillet på Cannonball samme dag.

LÆS OGSÅ: FOTOSERIE: D-A-D, Dizzy Mizz Lizzy, Tessa og mange flere bød livemusikken velkommen tilbage

ANNONCE