Nyhed

Stine Bramsen klar med single – giver to koncerter

GAFFA.dk – alt om musik

Efter mere end tre år er sangeren klar med ny solo-musik

Stine Bramsen har netop udgivet singlen ”What I Want You To Do”, og sangeren annoncerer i den forbindelse to koncerter dette efterår.

Singlen er det første soloudspil fra Bramsen i over tre år og byder på en mere rå vibe, end vi før har hørt fra sangeren. ”What I Want You To Do” handler om at bryde fri fra det pæne og ordentlige i hverdagen – om at slippe sig selv fri.


”Sangen handler om at blive rusket igennem, genfinde kontakten med sin indre vildskab og mærke adrenalinen pumpe i blodet igen. Den trang har aldrig været stærkere i min krop, end da jeg skrev al den her nye musik. Dels fordi jeg står et sted i livet, hvor små børn og voksenpligter fylder en del, men også fordi Corona satte en stopper for det, jeg elsker mest: At spille live. Det er også derfor, jeg har valgt at spille mange af de nye sange live, inden de udkommer,” udtaler Bramsen i en pressemeddelelse.

Nummeret er skrevet og produceret sammen med Emil Falk (Lukas Graham, Benjamin Hav, Hugo Helmig). Bramsen og Falk mødtes, da Alphabeat arbejdede på deres comeback-album, og de to gik sammen for at teste, om de kunne skrive en god sang sammen. Samarbejdet gik over al forventning og mundede ud i otte sange på bare to uger.

LÆS OGSÅ: Danmark åbner op – Alphabeat lukker ned


”Det er underligt, det der med at skrive og indspille sange. Nogle gange tager det enormt lang tid at nå frem til det udtryk, man drømmer om, og andre gange er det, som om alt giver sig selv – man skal bare holde bilen på vejen og følge med sin intuition. Sådan var arbejdet med Emil den her gang. Sangene flød bare ud, og jeg har aldrig skrevet så mange gode sange på så få dage. Nu må vi bare håbe, at alle andre synes, de er lige så gode, som jeg gør,” udtaler Bramsen.

Sangeren har desuden annonceret tokoncerter, hvor hun primært vil spille sange fra sit kommende album. Der vil dog også være en håndfuld gamle numre iblandt.

”Det bliver ret grænseoverskridende at spille så mange nye sange for mit publikum, men jeg har brug for at mærke sangene liv og at spille sammen med mit nye vilde band. Jeg trænger til at bryde min egne vaner og ikke gøre alting så ”safe”, så nu stiller jeg mig op og spiller en masse nye sange for publikum. Hvis de holder det ud, så skal de nok få en håndfuld af dem, de kender også. Så må vi se, hvordan det går.”


Bramsen får et travlt efterår på livefronten. For nylig udmeldte Alphabeat, at gruppen ville spille en landsdækkende turné, hvorefter medlemmerne ville gå hver til sit og holde en lang pause. Således vil musikeren i september og oktober spille de sidste koncerter med Alphabeat, og til november er det altså solomusikken, der skal præsenteres for publikum.

LÆS OGSÅ: Volbeat har udgivet to nye singler, den ene med Stine Bramsen – hør dem her

Tourdatoer – billetsalget begynder i dag klokken 10 via spillestedernes hjemmesider:


Den 24. november – Hotel Cecil, København

Den 25. november – VoxHall, Aarhus

Hør Stine Bramsens nye single:

ANNONCE