Nyhed

Trentemøller ude med ny single – og annoncerer kommende album

GAFFA.dk – alt om musik

Trentemøller udkommer med ny single og annoncerer, at der både er album og verdensturné på vej.

Den danske komponist, musiker og producer Trentemøller annoncerer sit nye album med titlen Memoria, som udkommer i starten af 2022 på hans eget label In My Room / Playground Music.

Fra det kommende album lander i dag singlen ”In the Gloaming”. Her har den danske electronica-konge allieret sig med Lisbet Fritze, hvis vokal sætter rammen for nummerets melodiske synth tema, kolde trommer og dragende guitarakkorder. Både tekst og melodi er er skrevet af Trentemøller selv.

”'In The Gloaming" giver følelsen af at blive omsluttet af solens sidste stråler inden nattens mørke tager over og er et episk stykke renæssance-pop, der varsler spændende nye toner fra Trentemøllers kommende album,” kan man læse i en pressemeddelelse om den nye single, som er ude i dag.

Trentemøller debuterede i 2006 med The Last Resort og fulgte det op med Into the Great Wide Yonder i 2010. Alle album har fået fire eller fem stjerner af GAFFAs anmeldere. Memoria bliver hans sjette studiealbum.

Datoerne til den kommende verdensturé, der finder sted i 2022, er endnu ikke offentliggjort, men forventes at lande i løbet af ganske kort tid. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Stemningsfuld cirkel 

Hør herunder nyeste nummer fra Trentemøller ”In the Gloaming”, der har tilhørende smuk video.

ANNONCE