Nyhed

Grøn Koncert præsenterer endnu en hitmager

GAFFA.dk – alt om musik

I dag offentliggør Tuborg og Muskelsvindfonden det næste navn på årets Grøn-plakat, nemlig Christopher. Han vil sammen med de tidligere annoncerede kunstnere Tessa, Carpark North, Andreas Odbjerg, Drew Sycamore og D-A-D drage rundt til otte danske byer fra 21.- 31. juli 2022.  

Christopher udtaler i en pressemeddelelse:  

“Det er fantastisk at få lov til at være en del af Grøn igen i år. Når jeg kigger tilbage på de år, hvor jeg har været med, står de oplevelser stadig som nogle af de absolut særligste live-øjeblikke i min karriere. Det kommer til at være første gang i virkelig lang tid, at jeg kommer til at stå med fuldt band og fuld produktion og holde en fest foran et publikum."

Han fortsætter:

"Jeg er sikker på, at folk glæder sig lige så meget som mig til at komme ud og mærke energien og det sammenhold, der gør Grøn til noget helt specielt. Det er fællesskabsfølelsen både på, foran og bag ved scenen, og jeg glæder mig så sindssygt meget til at opleve det igen. Jeg er sikker på, at den her sommer bliver en, vi ikke kommer til at glemme.” 

Christopher debuterede i 2012 med albummet Colours, som gav ham hittene ”Agains the Odds”, "Nothing in Common", "Mine, Mine, Mine" og titelnummeret. Siden er fulgt yderligere fire album, senest sidste års My Blood, og en lang række hitsingler. Således har to af singlerne fra My Blood, ”Ghost” og ”Leap of Faith” begge fået platincertificeringer, mens ”Fall So Hard” har opnået guldstatus. 

LÆS OGSÅ: KODA: Her er listen over mest indtjenende sange i 2021 – med én væsentlig udvikling

Popsangeren har også markeret sig uden for landets grænser, især i Kina og Korea, hvor han alene i Kina har mere end en milliard streams.

Grøn er endelig tilbage  
Efter to år i corona-dvale er Tuborg og Muskelsvindfonden igen klar til at præsentere Grøn – tidligere kendt som Grøn Koncert – der til juli vil fylde de grønne plæner i otte danske byer med musik, mad, drikke og det helt særlige Grøn-fællesskab.   

Det hele starter på Amager d. 21. juli, og herefter besøger Grøn Kolding d. 22. juli, Aarhus d. 23. juli, Aalborg d. 24. juli, Esbjerg d. 28. juli, Odense d. 29. juli, Næstved d. 30. juli og slutter i Valby d. 31. juli.   

Varm op med Christophers seneste single, "If It Weren't for You":

ANNONCE