Nyhed

The Black Dahlia Murder-sanger Trevor Strnad død

GAFFA.dk – alt om musik

Vokalisten fra det Michigan-baserede dødsmetalband blev 41 år gammel

Trevor Strnad, sanger i og medstifter af det Michigan-baserede dødsmetalband The Black Dahlia Murder, er død, 41 år gammel, skriver Pitchfork.

"Det er med dyb sorg, at vi offentliggør Trevor Scott Strnads bortgang. Elsket søn, bror og hyrde af gode tider, han var elsket af alle, som mødte ham," skriver gruppen på deres Instagram-side og fortsætter:


"Han var et omvandrende leksikon om alt, der havde med musik at gøre. Han gav krammere til alle, var sangskriver og virkelig en af verdens største entertainere. Hans tekster forsynede verden med fortællinger og fortryllelse og gys og lune. Det var hans liv at underholde jer."

Gruppen skriver ikke direkte dødsårsagen, men slutter beskeden med at angive telefonnummeret til den amerikanske anti-selvmordsrådgivningslinje.

The Black Dahlia Murder blev dannet i 2001 og var opkaldt efter et meget omtalt, uopklaret mord på en ung kvinde i Los Angeles i 1947. De albumdebuterede i 2003 og har til dato udgivet ni album, senest Verminous fra 2020. Bandet har spillet flere gange i Danmark, blandt andet på Roskilde Festival 2014 og Copenhell 2017.


Hvis du har selvmordstanker, kan du finde hjælp på Livslinjen, hvor du kan chatte eller ringe på 70 201 201.

LÆS OGSÅ: Hvad gør vi af sorgen, når idolet dør?

Se musikvideoen til bandets sang "Statutory Ape":

 


 


ANNONCE