Nyhed

VIDEO: Ed Sheeran og det ukraniske band Antytila mødes i ny version af "2Step"

GAFFA.dk – alt om musik

Videoen er indspillet i det krigshærgede Ukraine

Ed Sheeran og det ukrainske band Antytila har lavet en ny version af Sheerans sang "2Step" og en tilhørende video – eller rettere, Antytila har både remixet sangen, skrevet et nyt, ukrainsk vers til den og indspillet en ny video, optaget i det krigshærgede Ukraine. Se videoen ovenfor.

Ed Sheeran optræder ikke selv i videoen, men det gør blandt andre en ligeledes rødhåret, dansende dreng, en jævnaldrende pige og bandet Antytila, sidstnævnte i uniformer. 

Sheeran og Antytila har været i dialog i en periode, efter at Antytila tilbød at optræde via videostream til den store støttekoncert Concert for Ukraine i Birmingham 29. marts. Antytila kontaktede Ed Sheeran, der var en af de optrædende, og Sheeran gik videre med deres tilbud. Imidlertid fik Antytila nej tak til at optræde, da arrangørerne ikke ønskede, at de optrædende kunne forbindes med militæret, hvilket Antytila kan, da de som yngre ukrainske mænd er tvunget til at deltage i kampene mod Rusland. Nu er deres bidrag så i stedet blevet til denne video.

Indtægter fra videoen går til humanitær hjælp i Ukraine, skriver NME.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Ed Sheeran og Lil Baby ser tilbage på Kyivs gader og stræder

 

ANNONCE