Nyhed

VIDEO: Ny single og vild deepfake-video fra Kendrick Lamar

GAFFA.dk – alt om musik

Senere på ugen udgiver rapstjernen et nyt album

Kendrick Lamar har netop udgivet en ny single, "The Heart Part 5" og en tilhørende video, hvor han bruger deepfake-teknologien til at omskabe sit ansigt til en række andre kendte personligheder. Hør sangen og se videoen ovenfor.

I videoen omskaber Lamar sit ansigt til den tidligere fodboldspiller og senere røveridømte OJ Simpson, skuespilleren Will Smith, skuespilleren og sangeren Jossie Smollett, den afdøde basketballspiller Kobe Bryant og rapkollegerne Kanye West og den nu afdøde Nipsey Hussle.

Musikalsk citerer sangen omkvædet i Marvin Gaye-klassikeren "I Want You" fra 1976.

Nummeret er Kendrick Lamars første sang i eget navn i fire år og kommer kort før, han udgiver sit længe ventede femte album, Mr. Morale & The Big Steppers, der er på gaden fredag den 13. maj. "The Heart Part 5" ventes dog ikke at være med på dette album, da Lamar tidligere har udgivet fire sange med titlen "The Heart Part 1-4" før en større udgivelse, uden at disse var med på den pågældende udgivelse.

Mr. Morale & The Big Steppers bliver Los Angeles-rapstjernens første album siden det yderst roste og succesfulde Damn. fra 2017, om end han året efter var såkaldt executive producer på soundtracket til superheltefilmen Black Panther og medvirkede på en del af sangene.

LÆS OGSÅ: LISTE: Fem gode samples og fem dårlige – og et helt elendigt

Se videoen til "The Heart Part 5":

ANNONCE