Nyhed

Britney Spears er gravid

GAFFA.dk – alt om musik

Stjernen har i forvejen to sønner på henholdsvis 16 og 15 år

Normalt skriver GAFFA ikke, når kendte musikere bliver gravide – det er der i sig selv ikke så meget musik i – men vi gør en undtagelse i tilfældet Britney Spears, der netop har offentliggjort på Instagram (se nedenfor), at hun venter barn med sin partner, skuespilleren Sam Asghari, som hun har været sammen med i seks år. Spears har nemlig været juridisk forhindret i at få børn i en periode indtil for nylig.

Britney Spears var fra februar 2008 til november 2021 under et værgemål ledet af sin far efter flere offentlige sammenbrud i 2007. I juni 2021 udtrykte Spears, efter en stor offentlig debat blandt andet igangsat af den såkaldte #FreeBritney-fanbevægelse, ønske om at få værgemålet afsluttet. I den efterfølgende retssag fortalte hun blandt andet, at hendes værge havde nægtet hende at få fjernet en spiral, og at hun altså ikke kunne få flere børn, mens værgemålet eksisterede.

Værgemålet blev ophævet af en dommer i november 2021, og nu er den 40-årige Britney Spears så gravid. Hun har i forvejen sønnerne Sean Preston på 16 og Jayden James på 15 med sin eksmand Kevin Federline.

Britney Spears kalder på Instagram Sam Asghari for sin "mand", men der har ikke været oplysninger fremme om deres bryllup.

LÆS: Britney Spears skriver rekordstor kontrakt på selvbiografi

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Britney Spears (@britneyspears)

ANNONCE