Nyhed

Kendrick Lamar annoncerer nyt album

GAFFA.dk – alt om musik

Mr. Morale & The Big Steppers er på gaden 13. maj

Kendrick Lamar har netop annonceret, at han den 13. maj udgiver sit længe ventede femte ordinære studiealbum, der får titlen Mr. Morale & The Big Steppers.

Albummet bliver Los Angeles-rapstjernens første siden Damn. fra 2017, om end han året efter var såkaldt executive producer på soundtracket til superheltefilmen Black Panther og medvirkede på en del af sangene.

Offentliggørelsen kom på Lamars meget minimalistiske og fåmælte hjemmeside oklama.com. Her teasede han albummet allerede i august 2021 og skrev ved den lejlighed, at albummet blev hans sidste på pladeselskabet Top Dawg Entertainment.

Lamars seneste album Damn. var et af de mest anmelderroste album i 2017, også i GAFFA, hvor den fik de maksimale seks stjerner, og udgivelsen modtog blandt andet den amerikanske Pulitzer Prize for Music som det første album, der ikke var enten klassisk eller jazz. Der er altså noget at leve op til rapstjernen, som optrådte til Super Bowl i februar.

Kendrick Lamar var programsat til de aflyste Roskilde Festivaler i 2020 og 2021, men festivalen har tidligere udtalt, at han ikke er på Europaturné i sommeren 2022.

LÆS OGSÅ: DAMN! Kendrick er stadig kongen på endnu et sprudlende mesterværk

Varm op med "Humble." fra albummet Damn.:

ANNONCE