Nyhed

Mariah Carey giver sangundervisning online og udgiver børnebog

GAFFA.dk - alt om musik

Mariah Carey afslører på Instagram, at hun for første gang vil give sangundervisning online.

Dette skriver NME.

"Jeg er super spændt på at dele det, jeg har arbejdet med: Min første lektion nogensinde om stemmen som instrument. Hæng ud med mig den 14. april på MasterClass. Det er din tur, og du kommer til at rocke det her!" skriver sangerinden i opslaget.


 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Mariah Carey (@mariahcarey)

Undervisningen gives altså privat gennem tjenesten MasterClass, som tilbyder foredrag og lektioner online. St. Vincent, Tom Morello fra Rage Against The Machine og Nas er nogle flere eksempler på artister, som giver undervisningen gennem tjenesten. 

Til efteråret udgiver Mariah Carey også en børnebog, som går i spænd med juletemaet i hendes hit “All I Want For Christmas Is You” fra 1994. Bogen hedder The Christmass Princess


"Det var styrkende at forvandle min rodede barndom til et moderne klassisk eventyr fuld af undren og grænseløst håb," har artisten fortalt om bogen på Instagram tidligere på året. 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Mariah Carey (@mariahcarey)

I december sidste år toppede “All I Want For Christmas Is You” den amerikanske singlehitliste for tredje år i træk. Det er den første sang, der har toppet hitlisterne ved tre forskellige lejligheder, og indimellem forsvandt helt fra hitlisterne, skriver NME.


LÆS OGSÅ: Så meget tjener sangskriverne bag de store julehits

ANNONCE