Nyhed

Smartphone tager fede billeder både i rummet og på festivalen

GAFFA - alt om musik

Takket være et flerårigt, dybdegående samarbejde med Hasselblad, kan den nye smartphone fra OnePlus tage billeder i imponerende kvalitet, fange samtlige detaljer og holde til lidt af hvert

Vores smartphone skal være i stand til at fange og skabe oplevelser, den skal skabe minder og den skal være vores underholdningscentral, uanset om vi er på farten, eller om vi er hjemme. Vi skyder billeder og videoer til sociale medier hele tiden, og det stiller store krav til vores smartphone.

For vores smartphone skal sikre de fede oplevelser, og OnePlus har konstant fokus på at indfange motiver, og gengive dem så tæt på virkeligheden som muligt, og har derfor haft et tæt samarbejde med kameraspecialisten, Hasselblad gennem det sidste år. Hasselblad står bag nogle af de bedste professionelle kameraer i verden, blandt leverede de det første kamera der tog billeder fra månens overflade.

Den nye flagskibsmobil, OnePlus 10 Pro 5G, der er udstyret med anden generations Hasselblad kamera til mobilen, har også lige skullet bevise sin holdbarhed og robusthed på en tur op i stratosfæren. Her har den taget nogle fantastiske billeder af jordens runding, og den klarede både turen op og ned igen, helt uden skrammer.

OnePlus 10 Pro 5G har unikt og yderst avanceret kamera, men det er ikke skabt for de få. Kameraet har en Pro-tilstand som lader de professionelle justere med alle indstillinger, og optage i råformat, og en avanceret automatisk tilstand for amatøren.

Den automatiske tilstand indeholder blandt andet nogle helt unikke farvekalibreringer, Hasselblad Master Styles, der lader alle tage billeder med samme indstillinger som nogle af verden bedste fotografer, Yin Chao, Ben Thomas og David Peskens.

gallery_large

OnePlus har også sikret, at du kan opnå fantastiske resultater når du skyder videoer. Automatikken kan levere nogle imponerende resultater, og som den første smartphone i verden, kan du også få adgang til Pro-indstillinger når du filmer.

Med et kamerasystem der, takket være den nye OnePlus Billion Color Solution, kan tage billeder i over en milliard farver, og et ultra-vidvinkel-system, kan alle tage billeder med fantastiske farver og hele horisonten.

For at sikre at OnePlus 10 Pro 5G kan holde til festivalen eller rejsen, så er det udviklet til at tåle lidt af hvert, hvilket turen op i stratosfæren viste, og så er den udstyret med et batteri der er stort nok til en hel dags brug, og som kan lades op lynhurtigt.

OnePlus 10 Pro 5G er designet til alle der ønsker et avanceret kamera, med masser af funktioner, der kan holde til strabadserne på festivalen, men som ikke koster en bondegård.

Læs anmeldelsen af OnePlus 10 Pro 5G HER

ANNONCE