Nyhed

Smashing Pumpkins har færdiggjort deres 12. studiealbum

GAFFA.dk - alt om musik

Bandets guitarist udtalte i fjor, at albummet vil indeholde 33 sange

Smashing Pumpkins-guitarist Jeff Schroeder bekræfter, at bandet er færdige med at arbejde på deres “store” og “episke” 12. studiealbum.  Det skriver NME.

Billy Corgan, frontmand i bandet, udtalte i 2020 – kort inden udgivelsen af CYR – at den kommende plade vil fungere som efterfølger til både Mellon Collie And The Infinite Sadness og Machina. Han beskrev det dengang som “en slags rock-opera”, og bekræftede i marts 2021, at han og resten af græskarrene var begyndt at indspille materiale til pladen.


Guitarist Schroeder medvirkede i en udsendelse fra Audio Ink Radio, hvor han bekræftede, at det 12. album ville markere enden på den saga, der startede med Mellon Collie og fortsatte med Machina

Nu har Audio Ink Radio udgivet et nyt interview med Schroeder, hvor han uddyber, at albummet - som stadig er uden titel – er færdigt, men at han i skrivende stund ikke kan komme med flere detaljer. Han antydede dog, at albummet ville blive udgivet i år, da han fastslog at Smashing Pumpkins har “nogle ret spændende annonceringer (at offentliggøre, red.) i løbet af deres kommende nordamerikanske turné”. Smashing Pumpkins indleder deres Rock Invasion 2-turné ultimo april.

LÆS OGSÅ: 16 Mash-ups, der fucker med din hjerne


Lyt til Audio Ink Radios interview med Schroeder i videoen nedenfor.

ANNONCE