Nyhed

Thomas Helmig-megakoncert præsenterer opvarmningsnavne

Den 11. juni spiller Thomas Helmig i Ceres Park i Aarhus under titlen Helmigs Aften. Inden pop-generalen selv går på scenen får publikum fornøjelsen af at opleve hitmageren Lord Siva og den energiske pop-sanger Clara. 

Hele Danmarks Thomas Helmig spiller en særlig koncert i Ceres Park i hjembyen Aarhus. En koncert, der som så mange andre har været udskudt to gange grundet de mange nedlukninger gennem corona-tiden. Men nu er ventetiden snart forbi, og når den aarhusianske folkekære sanger går på scenen til Helmigs Aften, så får han fint besøg af to af landets største artister.

Lord Siva har lagt landets radioer ned med hits som “Solhverv”, “Stjernerne” og  “Room For Love”. At stemningen bliver skudt i vejret med Lord Siva som opvarmning må derfor forventes. Derudover er Lord Siva og Thomas Helmig aktuel med nummeret "SOS", som de har skrevet sammen.

LÆS OGSÅ: Lord Siva slår sig sammen med dansk pop-ikon på ny single

Derudover får publikum også mulighed for at opleve Clara, der ligeledes har leveret hit efter hit og er indbegrebet af ren rå girlpower. Med kæmpe hits som “Girl Like You”, “Crazy” og “Energies Don't Lie” bliver der rig mulighed for at danse amok - man kan med fordel øve sig på dansen fra musikvideoen til “Girl Like You”, der har været ret så populær på mediet TikTok.

Sammen har Lord Siva og Clara lavet sangen “Nobody's Lover”, så mon ikke man får lov til at opleve de to popkometer på scenen sammen også.

Begge navne har i øvrigt en familiemæssig forbindelse til Thomas Helmig. Clara er niece til hans kone Renée Toft Simonsen, mens Lord Siva danner par med Renée Toft Simonsens datter Ulrikke Toft Simonsen, som hun har med sin første mand, Kristian Sandvad.

Billeter til kan koncerten kan købes gennem dette link.

Thomas Helmig kan også opleves på årets Roskilde Festival.

ANNONCE