Nyhed

Tivoli introducerer digital pladsreservation til større begivenheder

Beslutningen er truffet i kølvandet på de seneste ugers dramatiske hændelser.

Der er tale om et digitalt reservationssystem, så gæster fremover skal reservere plads for at komme ind til begivenhederne i Tivoli. Første gang, tiltaget træder i kraft, bliver til Fredagsrock med Aqua den 29. april. Pladsreservationer kan bestilles fra onsdag den 27. april kl. 12.00 via Tivoli.dk 

Man kan sikre sig en plads til fredagens koncert gennem tivoli.dk, og det bliver angivet på tivoli.dk samt på deres sociale medier, hvornår pladsreservation er nødvendig. Pladsreservation er gratis for alle. Dem, der ikke har Tivolikort, skal købe en entrebillet, der sammen med pladsreservationen skal vises ved indgangen. Hvis man har en reservation til en af Tivolis restauranter eller forestillinger, er pladsreservation ikke nødvendig. 

Kommerciel direktør i Tivoli, Niels Erik Folmann, uddyber:


– Pladsreservation er kun nødvendig til større arrangementer, og de vil løbende fremgå tydeligt af programmet. Det nye reservationstiltag skal sikre, at vi fortsat kan afvikle koncerter, så gæsterne får en god Tivoli-oplevelse, så ingen ender i en lang kø og måske oven i købet ender med at gå forgæves. Hvis gæster ikke har en pladsreservation, er der ingen grund til at komme, for så bliver man bliver ikke lukket ind, udtaler Folmann.

Ændret gæsteadfærd

Tivoli udtaler i en pressemeddelelse, at der grundet corona-nedlukningen er mange gæster, som gør deres debut som koncertpublikum. Tivoli har konfiskeret store mængder af medbragt alkohol, og da portene lukkede til den meget eftertragtede koncert med Artigeardit og Andreas Odbjerg 22. april, forsøgte mange mennesker at forcere hegnet for at komme ind. Tivoli har i forlængelse af hændelserne valgt at indføre pladsreservationssystemet.


Administrerende direktør i Tivoli, Susanne Mørch Koch, udtaler, at Tivoli har oplevet ændret gæsteadfærd.

– Vi elsker glade gæster i Tivoli, og vi elsker at afvikle koncerter, som giver os stærke fælles oplevelser på tværs af generationer. Men hvis alle fortsat skal have gode Tivoli-oplevelser, er det nødvendigt at ændre i kapaciteten for nogle af de større begivenheder, og det er nødvendigt for Tivoli at kunne håndhæve det. Tivoli har en stærk og erfaren beredskabsorganisation med dygtige kontrollører og uddannede crowd safety-medarbejdere, udtaler Koch.

– Vi har afholdt Fredagsrock i Tivoli i 25 år. Men efter Corona har vi set en ændret gæsteadfærd særligt blandt det yngre publikum. Det gør, at vi nu til større begivenheder over sommeren indfører pladsreservation for events, hvor efterspørgslen vurderes at kunne overstige kapaciteten på arrangementet. Det er en stor beslutning, og det vil betyde lidt mere planlægning for gæsterne at komme i Tivoli på enkelte dage hen over sommeren, men vi mener, at det er rettidig omhu i forhold til den udvikling, vi oplever lige nu.


Se hele programmet for Fredagsrock 2022 i Tivoli her.

ANNONCE