Nyhed

Toppen af Poppen-holdet for 2022 er offentliggjort

GAFFA.dk - alt om musik

Syv musikprofiler medvirker over syv afsnit i dette års Toppen af Poppen, som kan ses på TV 2.

Årets hold består af Martin Brygmann, Iris Gold, Nicklas Sahl, Soleima, Steen Jørgensen, Maximillian og Kira Skov.

Martin Brygmann (billedet) indledte sin karriere i 1980’erne. Han har været trommeslager for Love Shop og Lars H.U.G., inden han blev skuespiller og komiker. Rap- og soulinspirerede Iris Gold debuterede i 2015 med singlen “Goldmine” og har varmet op for eksempelvis Blur, Taylor Swift og Robbie Williams. Hun udgiver sit andet album senere i denne måned.


En af de yngste deltagere, Maximilian, startede sin karriere i 2017 ved at livestreame sig selv synge sin egen sang “Feelings” på Facebook. Veteranen Steen Jørgensen er kendt som forsanger i rockbandet Sort Sol, som har udgivet ni album og tre opsamlingsalbum. De spillede deres første koncert i 1977 under navnet Sods. 

LÆS OGSÅ: KOMMENTAR: Om cirka 20 år er musik som kunstart død

Kira Skov debuterede sit band Kira and the Kindred Spirits i 2002. I 2007 vandt hun to priser for årets sangerinde, både ved GAFFA-Prisen og Danish Music Awards. I 2008 gik hun solo, og hun er også en del af årets hold.


Det samme er Soleima, som i 2006 blev en del af det aarhusianske hiphop-kollektiv Flødeklinikken. I 2015 debuterede hun med sin egen musik. Sidste navn på holdet er Nicklas Sahl, som slog igennem på den danske musikscene med singlen “Hero” i 2018. Han har sidenhen markeret sig med hits som “Planets”, “New Eyes” og “Four Walls”.

Den nye sæson af Toppen af Poppen sendes til efteråret.

LYT: Følg GAFFAs "Bedst lige nu"-playliste for det bedste af de nyeste musik – opdateres hver uge.


ANNONCE