Nyhed

VIDEO: Se den officielle trailer til "George Michael Freedom Uncut"

Billetter er i salg nu.

Den officielle trailer for filmen George Michael Freedom Uncut er netop offentliggjort. Se traileren længere nede i artiklen.

Den nærtforestående film vil indeholde eksklusive arkivoptagelser og interviews med mange af Michaels yndlingsmusikere samt nære familie og venner og fokuserer på årene 1987-1990, hvor han udgav sine to første soloplader, Faith og Listen Without Prejudice Vol. 1. Musikikonet gik bort i en alder af 53 år den 1. juledag i 2016 grundet en kombination af en hjertesygdom og fedtlever.

“George Michael var en inspirerende artist, hvis historie fortjener at blive delt globalt på den store skærm,” udtalte Tom Mackay, President of Premium Content hos Sony Music Entertainment, i en pressemeddelelse angående den nye film.

“Til ære for Georges fødselsdag denne juni er vi stolte af at have arbejdet med David Austin og vores samarbejdspartnere hos Trafalgar Releasing for at give fans adgang til at se hans ekstraordinære liv både på og uden for scenen.”

Marc Allenby, direktør i Trafalgar Releasing, tilføjer til filmen: “Vi er stolte af at kunne bringe George Michaels endelige værk til den store skærm i forbindelse med denne globale biograf-event.”

“Som en artist, hvis musik fortsætter med at resonere på tværs af generationer vil denne event være en passende hyldest til Georges liv og karriere, og fans får muligheden for at fejre i fællesskab verden over.”

LÆS OGSÅ: GULD FRA GEMMERNE: Historien om George Michael

George Michael Freedom Uncut udkommer som en global biograf-event den 22. juni. Billetter er tilgængelige via filmens hjemmeside.

ANNONCE