Nyhed

Wonderfestiwall annoncerer nye navne

GAFFA.dk - alt om musik

Sensommerfestivalen på Bornholm har offentliggjort fire nye navne

Wonderfestiwall, som finder sted fra den 18. til og med den 21. august i Slotslyngen ved Hammershus, er klar med yderligere fire navne på plakaten.

De fire nye navne er Branco, Burhan G, Mina Okabe og Spleen United.


Rapperen Branco har 100 millioner og tre dobbelt- og platincertificerede album. Han giver sjældent liveshows, men kan altså opleves på Wonderfestiwall. Siden 2006 har Burhan G været aktiv i den danske musikbranche, da han udkom med sit poppede debutalbum Playground. Hans seneste udgivelse hedder “GULVET 22”, som han har lavet med Pil. Electro-pop/rock-gruppen Spleen United blev genforenet i 2020 og er nu i genåbningens kølvand klar til at optræde på scenen igen. Den 20-årige pop-artist Mina Okabe udgav sin første single i 2020 og sit debutalbum Better Days i 2021, som fik fem ud af seks stjerner i GAFFA.

Tidligere offentliggjorte navne er eksempelvis Drew Sycamore, D-A-D, Lis Sørensen og Hugorm.

Med dagens navne har Wonderfestiwall offentliggjort de første 14 navne på plakaten. Festivalen offentliggør løbende flere navne, og de forventer, at det endelige program vil omfatte mere end 30 navne. Følg programmet på deres hjemmeside.


Wonderfestiwall finder sted fra den 18. august til og med den 21. august på Bornholm. Billetter kan købes via ticketmaster.dk.

ANNONCE