Nyhed

21 Savage nødsaget til at forsvare egen sangtekst efter opråb om at stoppe våbenvolden i Atlanta

Efter udtalelser om behovet for at slutte våbenvolden i Atlanta har rapperen 21 Savage været nødsaget til at forsvare sine egne sangtekster

Den 8. august skrev 21 Savage på Twitter, her citeret fra NME: ”Atlanta We Have To Do Better. Put The F****** Guns Down!!!!!”. På opslaget fik rapperen en omfangsrig støtte fra sine fans.

Alligevel var der én fan, der kommenterede rapperens opslag ved at pointere en vis dobbeltmoral i forholdet mellem rapperens udsagn og en særlig linje fra nummeret ”Jimmy Crooks”, som rapperen har udgivet i samarbejde med Drake.

Her synger 21 Savage ”spin a block twice like it ain’t nowhere to park”. Til dette har rapperen kommenteret:

”En sang er til for underholdningens skyld, det er ikke en instruktionsmanual til, hvordan man skal leve livet. I det virkelige liv giver jeg mange penge væk og spreder økonomisk støtte til mit nærsamfund. Stop med at prøve at gøre mig endimensionel”.

Igennem partnerskabet med sin Leading By Example Foundation har 21 Savage netop for syvende år i træk været vært for ”Issa Back 2 School Drive” i sin hjemby i Decatur, Georgia.

Her støttede han over 2000 unge skoleelever og familier ved at forære dem forskellige skolematerialer og personlige ydelser som at komme til frisør. Lead By Example Foundations event koordinator og direktør Danielle Ball fortæller om støtten:

”Vi er så begejstrede for, at vi fortsat kan give noget tilbage til vores lokalsamfund. Vi elsker at give til mennesker i nød – at give dem tøj, sko og naturligvis materialer, der hjælper dem til at forberede sig til at komme tilbage i skole”.

21 Savage har for nyligt samarbejdet med dj og producer Calvin Harris på nummeret ”New Money”, som er at finde på Harris’ nye album Funk Wav Bounces Vol 2, der udkom 2. august 2022.

LÆS OGSÅ: 21 Savage løsladt

ANNONCE