Nyhed

Arctic Monkeys annoncerer nyt album

Til oktober er der godt nyt til alle fans af britrockerne

Det er efterhånden ved at være nogle år siden, vi sidst har hørt nye toner fra det britiske rockband Arctic Monkeys. Seneste album var således Tranquility Base Hotel & Casino fra 2018, men nu er der altså gode nyheder.

Gruppen har nemlig i dag offentliggjort, at de til efteråret udgiver et spritnyt album. Udgivelsen hedder The Car og udkommer fredag den 21. oktober. Det består af ti nye numre og bliver det syvende album i bandets diskografi.

LÆS OGSÅ: Et fuldendt livealbum


Ifølge en pressemeddelelse udforsker Arctic Monkeys på The Car ”nye, overdådigt orkestrerede, musikalske landskaber”. Derudover hedder det i pressemeddelelsen, at albummet ”indeholder nogle af de fineste og bedste vokalpræstationer i Alex Turners karriere”. Sangene er skrevet af frontmanden Alex Turner og er produceret af James Ford.

Ifølge en artikel fra NME var én af sangene fra det kommende album – ”I Ain’t Quite Where I Think I Am” – en del af sætlisten til bandets koncert i Zürich i går den 23. august, og det lader til, at det lægger sig i direkte forlængelse af den muntre retrolyd, der præger gruppens sidste plade.

Du kan selv lytte med nedenfor: 

Trackliste:


There’d Better Be A Mirrorball


I Ain’t Quite Where I Think I Am

Sculptures Of Anything Goes

Jet Skis On The Moat


Body Paint

The Car

Big Ideas


Hello You

Mr Schwartz

Perfect Sense


ANNONCE