Nyhed

Björk klar med podcastserie

Sangeren vil gå i dybden med hele sit bagkatalog

For blot en uge siden fik vi den gode nyhed om, at Björk til efteråret udgiver det spritnye album Fossora. Nu er der allerede igen godt nyt, for det er netop blevet offentliggjort af sangeren, at hun i næste uge lancerer en podcastserie.

Podcasten hedder Björk: Sonic Symbolism, og i hver episode vil den islandske sanger dykke helt ned i de ti forskellige album, hun gennem sin karriere har udgivet.

De første tre episoder er planlagt til at udkomme den 1. september, hvor Björk dykker ned i sine første tre album i kronologisk rækkefølge - første episode starter med albummet Debut fra 1993.


LÆS OGSÅ: Nyt album på vej fra Björk

I en trailer til podcastserien har Björk fortalt:

”I samtalerne i podcastserien vil mine venner og jeg forsøge at opfange, hvilke stemninger, tempoer og klangfarver, der vibrerede under hvert af mine ti album”.


Indtil videre er det blevet offentliggjort, at filosof og forfatter Oddný Eir og musikforsker Ásmundur Jónsson er blandt de gæster, der optræder i podcasten, skriver Pitchfork.

Björk har i en pressemeddelelse løftet sløret for, at hun vil fortælle historier, der aldrig før er blevet delt med offentligheden. Hver episode vil vare 40-50 minutter, og podcastserien kan tilgås gennem de fleste tilgængelige streamingtjenester.

 

 


 


ANNONCE