Nyhed

Branco aflyser AiaSound-koncert - datter alvorligt syg

Rapperen Branco har aflyst den optræden som skulle have fundet sted i dag

Branco har aflyst sin koncert på festivalen AiaSound i København. Det gør han af personlige årsager, forlyder det.

”I forbindelse med en familieferie i udlandet er Brancos datter blevet indlagt på intensiv for behandling af følgesygdomme af COVID-19. Vi håber på at kunne bringe gode nyheder snart, og i mellemtiden vil vi bede jer om at give familien ro og respektere deres privatliv i denne svære tid,” udtaler Brancos hold via Ritzau.

Branco uddyber selv via nyhedsbureauet: ”Mange tak for alle de bønner og positive tanker, folk har sendt, det betyder mere end I forstår.”

Branco skulle have optrådt i dag (torsdag den 11. august, red.), men i stedet bliver det Emil Stabil, der indtager scenen. Desuden har Tobias Rahim fået tildelt en senere spilletid på den store scene, da sangeren bag ”Stor mand” bliver mere og mere populær.

Branco er ikke det første navn, som melder afbud til weekendens festival i København. I sidste uge meddelte hovednavnet New Power Generation - den afdøde verdensstjerne Princes gamle band - at de alligevel ikke kommer forbi Amager i weekenden.

LÆS OGSÅ: AiaSound klar med fem nye navne

Det skyldes ifølge bandet, at festivalen ikke har betalt det aftalte depositum for gruppens optræden på festivalen.

"Efter flere gange at have forlænget fristen for betalingen af depositummet, er pengene stadig ikke modtaget," forklarer NPG på deres Facebookside, hvor de beklager aflysningen overfor deres fans.

 

ANNONCE