Nyhed

Britney Spears taler ud: De dræbte mig

I en nu slettet video taler Britney Spears ud om det 13 år lange værgemål

”Jeg husker den første dag, han sagde: Jeg er Britney Spears, og det er mig, der bestemmer.”

Sådan sagde Britney Spears' far til datteren, der ikke selv har haft kontrol over det meste af sin lange karriere, blandt andet af frygt for at blive slæbt i retten. Ifølge hende selv var det en tid, hvor alle – på nær hende selv – var med på idéen om at styre hendes liv.

”Der var 200 paparazzier uden for mit hus, der filmede mig gennem vinduet af en ambulance, da jeg blev holdt nede i en båre. Nu ved jeg, at det var planlagt. En kvinde introducerede idéen til min far, og min mor hjalp ham faktisk og fik det til at ske.”

Det siger hun i en 22 minutter lang YouTube-video, som hun delte søndag (28. august) via Twitter. Videoen er siden taget ned igen, skriver Variety.

Og familiekomplottet blandet med et miks af tvungne koncerter og en syv dages arbejdsuge var alt sammen noget, der var med til at dræbe Britney Spears’ lyst til at være sanger.

”Det betød så meget for mig. De dræbte mig bogstavelig talt,” siger hun i videoen. “Jeg var en maskine. Nærmest ikke et menneske. Det var vanvittigt, hvor meget jeg arbejdede.”

Efter at hun sagde nej til et dansetrin, blev hun mødt af en larmende tavshed for senere at blive sat i et anlæg uden døre, hvor hun arbejdede fra otte aften til seks morgen, og som hun ikke måtte forlade for at møde sine venner. Og mens hun var her, befandt hendes familie sig i sangerens strandhus i Destine.

"Alt, jeg husker, er, at jeg skulle gøre, hvad jeg fik besked på. Jeg fik at vide, at jeg var tyk hver dag. Jeg skulle gå i fitnesscenteret. Og jeg husker aldrig at have følt mig så demoraliseret. De fik mig til at føle mig som ingenting. Og jeg gik med til det, fordi jeg var bange og ængstelig," siger hun.

Britney Spears har fået flere tilbud om at fortælle sin historie til højt profilerede tv-værter som Oprah Winfrey. Det har hun hidtil ikke haft lyst til, og derfor deler hun nu videoen.

Spears er aktuel med singlen ”Hold Me Closer” sammen Elton John. Det er hendes første nye udgivelse siden værgemålet blev afsluttet.

LÆS OGSÅ: Britney Spears værgemål skal ophøre helt efter 13 år

ANNONCE