Nyhed

Coldplay-billetter revet væk på kort tid

Der er ingen ekstrakoncerter i udsigt trods stor efterspørgsel på billetterne

Det er syv år siden, Coldplay sidst besøgte Danmark, men på deres kommende verdensturné næste år vil bandet atter optræde i Parken i København.

De to planlagte koncerter bliver for lige knap 100.000 mennesker i alt og vil foregå den 5. og 6. juli 2023. Billetterne er allerede væk - de blev praktisk talt revet væk, og var udsolgt godt en halv time efter, det officielle billetsalg blev skudt i gang torsdag klokken 10.00. Det skriver Ekstra Bladet.

En stor del af billetterne var dog allerede røget dagen forinden, hvor modtagere af arrangøren Live Nations nyhedsbrev fik adgang til et såkaldt "presale" af billetter til koncerterne. 


Og for de fans, der ikke nåede at skaffe sig en billet, er der dårligt nyt – for bandet har ikke tænkt sig at arrangere ekstra koncerter på baggrund af den overvældende efterspørgsel, sådan som det for eksempel skete i forbindelse med Ed Sheerans besøg tidligere på måneden

Her valgte man at arrangere hele tre ekstrakoncerter i Øresundsparken i København på grund af billetsalget.


Verdensturnéen Music of Spheres har fået samme navn som Coldplays seneste album, som de p.t. promoverer med omfattende turnévirksomhed. Til næste år kommer turen til Europa, og foruden Danmark vil bandet optræde i Spanien, Portugal, Storbritannien, Italien, Schweiz, Sverige og Holland.

For en lille uge siden fortolkede bandet den klassiske Kate Bush-sang ”Running Up That Hill”, der for nyligt har fået en renæssance og opnået ekstrem popularitet – og hvem ved, måske er man så heldig, at bandet gør den til en del af sætlisten på deres aktuelle verdensturné?

LÆS OGSÅ: VIDEO: Se Coldplay fortolke Kate Bush-klassiker

ANNONCE