Nyhed

VIDEO: Se Coldplay fortolke Kate Bush-klassiker

Bandet fik derudover besøg af komikeren Steve Coogan og sangeren Jacob Collier på scenen i London

Coldplay har netop afsluttet en kritikerrost koncertrække på Wembley Stadium i London - i alt seks stadionkoncerter på det legendariske stadion i den britiske hovedstad.

Som en del af showet er det blevet kutyme for bandet at fortolke to numre, der er skrevet af andre kunstnere end dem selv. Og koncerten i forgårs - den 21. august - var da heller ingen undtagelse.  


LÆS OGSÅ: Coldplay hylder Olivia Newton-John med version af “Summer Nights”

Her stod Kate Bushs klassiker ”Running Up That Hill (A Deal With God)” for tur, efter sangen har fået en vild renæssance efter at være blevet brugt i Netflix’ populære serie Stranger Things.

Med Chris Martin i front blev fortolkningen akkompagneret af stemmerne fra den britiske komiker Steve Coogan samt sangerne Jacob Collier og Nicole Lawrence. Foruden Kate Bush-fortolkningen fremførte bandet en fortolkning af ABBAs hit ”Knowing Me, Knowing You”, skriver NME.


Det er netop blevet offentliggjort, at Coldplay til næste sommer gennemfører en række europæiske stadionkoncerter som et led til deres aktuelle Music of the Spheres Tour. Sommerturnéen inkluderer også hele to aftener i Parken i København, hvor bandet spiller den 5. og 6. juli 2023.

LÆS OGSÅ: Coldplay kommer til Danmark

ANNONCE