Nyhed

FOTOUDSTILLING: Et opråb

Udstillingen Lydbilleder fra en by tager dig helt tæt på Aarhus’ musikere

Hvad gør man, når hele gruppen bag det kendte cover af ”Give It Up” skal på forsiden af GAFFA? Steen Tronsgaard besluttede sig for, at MC Zipp nærmest skulle sno sig over de andre, mens Per laver Michael Jackson-grebet.

- Det er for at give den noget kant, griner Tronsgaard. – Vi finder ud af, at vi må lave en komposition, hvor det ikke bare er fem på en række.

Idéerne er mange, når Tronsgaard træder ind i et lokale, men han udvikler dem også sammen med kunstnerne. Gruppen Cut’N’Move lavede dansemusik, blandt andet med coverversioner af kendte sange som ”Give It Up” af KC And The Sunshine Band og ”Upside Down” af Diana Ross.


De havde et ønske om at ændre den danske musikscene, blandt andet ved at sige at den danske dansescene vil overskygge rocken, som de før har fortalt i et interview.

- Det er det, som alt drejer sig om ved det billede.  Det er et opråb. Det er det, vi dyrker frem i billedet og på den musik, man lavede på det tidspunkt, siger Steen Tronsgaard.

På samme måde er det helt bevidst, at Thera og Zindy er i centrum af billedet, der blev taget til GAFFAs forside i marts i 1993.


Fotoudstillingen finder sted fra den 3. oktober til den 24. oktober på Store Torv i Aarhus.

LÆS OGSÅ: 90'erne på godt og ondt med Eurodance-stjernerne fra dengang

ANNONCE